TTMarketing je najučinkovitejša platforma za predstavitev izdelkov potencialnim kupcem. Vsem, ki se že sedaj oglašujejo in tistim, ki se še ne oglašujejo lahko zelo enostavno predstavite prednosti TTM sistema, ter jim pomagate povečati prodajo.

Vaša nagrada je 25% od sklenjenjega posla. Na nedoločen čas, saj bo zadovoljen oglaševalec ponavljal kampanje. Vaš cilj mora biti veliko število zadovoljnih oglaševalcev, ki redno ponavljajo svoje kampanje.

Z nami lahko vaše dosedanje reklamne materiale uporabljate naprej, le da bodo od sedaj namenjeni ožjemu krogu, točno določenih prejemnikov. Samo tistim, ki ustrezaju profilu kupca vašega produkta.

Vabimo vse zainteresirane za delo, zaslužek in nove izzive, da se javijo na elektronski naslov: marketing@ttmarketing.org . Možnost redne zaposlitve. Že zdaj lahko priporočite ponudnikom TTM možnost reklamiranja. Od vsek, ki ste jim vi poslali priporočilo in ki sprožijo TTM reklamno akcijo ste plačani 25% ! Prijavljeni boste obvešlčeni o nasledenjm brezplačnem seminarju, na katerem lahko izveste še več podrobnosti in primerov dobre prakse.

Za TTMarketing aplikacije priporocamo Motorola DEFY
© 2010 - Total Target Marketing